telekomi i kosov?s nd?rpret mbi 80 kontrata mbi vep?r

 • telekomi i kosovës ndërpret mbi 80 kontrata mbi vepër

  Telekomi i Kosovës ndërpret mbi 80 kontrata mbi vepër

  Telekomi i Kosovës i ka ndërprerë mbi 80 kontrata mbi vepër. Këtë e ka konfirmuar për KALLXO.com, kryeshefi ekzekutiv i Telekomit të Kosovës, Bedri Istrefi. “Mbi 80 kontrata mbi vepër janë ndërprerë”, ka deklaruar Istrefi. Istrefi ka thënë se që nga muaji korrik dhe gusht të gjitha kontratat mbi vepër të cilat kanë skaduar nuk …

 • telekomi i kosovës me kontratë të re kolektive - kosova sot

  Telekomi i Kosovës me kontratë të re kolektive - Kosova Sot

  Telekomi i Kosovës me kontratë të re kolektive 31 maj 2019 - 14:39 Kryeshefi Ekzekutiv i Telekomit të Kosovës, Bedri Istrefi dhe Kryetari i Sindikatës së Telekomit të Kosovës, Lamih Balaj, sot nënshkruan kontratën e re kolektive.

 • telekomi i kosovës shkëput kontratën me z-mobile

  Telekomi i Kosovës shkëput kontratën me Z-Mobile

  Telekomi i Kosovës është kompani publike e transformuar në shoqëri aksionare, në të cilën operon telefonia fikse dhe ajo mobile Vala. Operatori Vala ka mbi 1.2 milion konsumatorë në nivel vendi. Kjo kompani ka përafërsisht 2400 punonjës, kurse paga mesatare, llogaritet të jetë mbi 730 euro.

 • telekomi i kosovës vendos ta ndërpresë kontratën me z-mobile

  Telekomi i Kosovës vendos ta ndërpresë kontratën me Z-Mobile

  Telekomi i Kosovës është kompani publike e transformuar në shoqëri aksionare, në të cilën operon telefonia fikse dhe ajo mobile Vala. Operatori Vala ka mbi 1.2 milion konsumatorë në nivel vendi. Kjo kompani ka përafërsisht 2400 punonjës, kurse paga mesatare, llogaritet të jetë mbi 730 euro.

 • telekomi i kosovës në luftë për mbijetesë – aktivpress

  Telekomi i Kosovës në luftë për mbijetesë – AktivPress

  Telekomi i Kosovës është kompani publike e transformuar në shoqëri aksionare, në të cilën operon telefonia fikse dhe ajo mobile Vala. Operatori Vala ka mbi 1.2 milion konsumatorë në nivel vendi. Kjo kompani ka përafërsisht 2400 punonjës, kurse paga mesatare, llogaritet të jetë mbi 730 euro./REL

 • telekomi i kosovës i gjunjëzohet z-mobile - syri kosova

  Telekomi i Kosovës i gjunjëzohet Z-Mobile - Syri Kosova

  Në fakt, Telekomi i ka ofruar 20 për qind të fitimit Z-Mobile, ndërsa 80 për qind do ta mbajë për vete. Ndërkohë, kontrata aktuale ishte 77 për qind për Z-Mobile me 23 për qind për Telekomin. Kontrata e re nuk do të jetë më e gjatë se tri vjet, me mundësi vazhdimi edhe për dy të tjera, derisa kontrata e parë ishte 10-vjeçare.

 • hyrje - republika e kosovës | platforma e konsultimeve publike

  Hyrje - Republika e Kosovës | Platforma e Konsultimeve Publike

  Mbi këtë bazë dhe mbi bazën e nenit 5 të Ligjit nr. 04/L-045 për Ministrinë për Forcën e Sigurisë së Kosovës, Presidenti ka pushtet të autorizoj dërgimin e Forcave të Sigurisë së Kosovës në veprime gjatë gjendjes emergjente ose gjatë veprimeve në mbështetje të paqes jashtë vendit, pas miratimit nga Kuvendi i Republikës

 • diplomacia

  Diplomacia

  Duke komentuar paralajm rimet p r bisedat n mes t Prishtin s dhe Beogradit zyrtar dhe mbi temat p r t cilat pritet t bisedohet, ish diplomati i shquar i Shteteve t Bashkuara t Amerik s, Xhejms Huper, ka deklaruar se Beogradi d shiron t arrij nj marr veshje p r ndarjen e Kosov s, gj p r t cil n po tregon interesim edhe bashk sia nd rkomb tare.

 • 2-nd icblas - international institute for private, commercial

  2-nd ICBLAS - International Institute For Private, Commercial

  THIRD INTERNATIONAL CONFERENCE ON: „BUSINESS LAW AND ADMINISTRATION - CHALLENGES TOWARDS THE FUTURE” 2015 (ICBLAS III) 2015 Conference proceedings Tirana, 26 September 2015 Organized by (IIPCCL) International Institute for Private- Commercial- and Competititon Law and (TBU) Tirana Business University iipccl.org Important notifications Conference date: 26 September, 2015 Location: Tirana